تعمیر آون آزمایشگاهی – تعمیر آون خلا
کلیه خدمات تعمیر آون آزمایشگاهی در شرکت ایران لب ایکس انجام می گیرد. در ادامه به برخی از مشکلات احتمالی دستگاه شما می پردازیم.
ایرادهای احتمالی آون آزمایشگاهی شما
مشکلات آون های آزمایشگاهی را می توان به چند بخش زیر تقسیم کرد.
- دستگاه روشن نمی شود.
- المنت خراب است.
- سنسورهای نمایش درست کار نمی کنند.
- تنظیم کننده ها درست کار نمی کنند.
- تهویه آون گرفته است.
- واشر ها خراب یا مستهلک شده اند.
اگر شما هم از افرادی هستید که یکی از مشکلات بالا را دارید، می توانید پس از هماهنگی با دفتر مرکزی IranLabX دستگاه را ارسال نمایید.
اعلام هزینه
پس از ارسال دستگاه توسط مشتری، در کمتر از 24 ساعت عیبیابی و اعلام هزینه انجام میشود.لازم به ذکر است که در صورت عدم تمایل مشتری برای تعمیر، دستگاه بدون پرداخت وجه عودت داده میشود.
آون آزمایشگاهی چیست؟
آون های آزمایشگاهی وسایل انتقال دهنده ی گرما و جزو تجهیزات عمومی در آزمایشگاه های علمی و صنایع تولیدی هستند. کاربردهای آن عبارتند از: استرلیزاسیون، مدیریت آزمایش، خشک کردن، پردازش و آزمایش.
عملکرد آون آزمایشگاهی
یک آون آزمایشگاهی به وسیله یک قاعده ی انتقال گرمایی محتویات داخلش را گرم می کند. المنت گرمایی در داخل اتاقک نمونه ی آون آزمایشگاهی قرار ندارد و در یک پوشش خارجی جداگانه است. این امر مانع ساتع شدن مستقیم گرما و در نتیجه تغییر در نمونه می شود، اما دمای حاصل از دیواره های آون برای گرم کردن و بی آب کردن یک نمونه کافی ست.جابه جایی در انتقال حرارتی به وسیله ی گرانش و انتقال مکانیکی حاصل می شود. در گذشته، هوای سردتر با هوای گرم تر جا به جا شده و به طرف المنت گرمایی هدایت می شد تا زمانی که دمای کل اتاقک بالا برود. از آنجا که در این روش توزیع یکنواخت گرما، ضعیف است و اتلاف انرژی وجود دارد همچنین مرحله ی پیش از گرم شدن اتاقک طولانی است پس آون های آزمایشگاهی با انتقال مکانیکی مطلوب تر هستند.کاربردهای اصلی یک آون آزمایشگاهی عبارنتد از:
- خشک کردن؛ حذف رطوبت از اتاقک و از نمونه تا حد ممکن
- پختن؛ گرم کردن یک ماده بدون بی آب شدن آن
- بهبود دادن؛ اصلاح شیمیایی یا فیزیکی ماده به وسیله ی انجام آهسته ی پروسه ی پختن یا خشک کردن
برندهای آون که در ایران لب ایکس تعمیر می شودبا توجه به ساده بودن ساختار دستگاه آون، کلیه برندهای این دستگاه در ایران لب ایکس تعمیر می شود.